Referenssit

Nokia
Oikotie Oy
Sisters & Company Oy

EAV_uusi logo referensseihin

UNTITLED-4

   

“Sarjakuvapiirtäjä/kuvittaja Johanna Ristimäki on taidokas ja asiakkaan tarpeisiin mukautuva lahjakkuus, jonka lennokkaat ja rakastetut sarjakuvat suorastaan heräävät henkiin. Johannan piirustustyyli on omalaatuinen. Hän on kuvituksissaan tarkka ja ajaton. Johanna ottaa asiakkaan tarpeet aina huomioon. Johannan kanssa yhteistyö on joustavaa ja mutkatonta. Suosittelen!”

Riikka Hollo
päätoimittaja
Oikotie Oy

“Johanna Ristimäki on idearikas ja luova taiteilija, jonka piirrosjälki on selkeää ja persoonallista. Hänen piirroksissaan tulee esiin myös hyvä, oivaltava huumorintaju. Yli vuoden kestäneen työsuhteemme aikana hän on lisäksi osoittautunut nopeaksi ja hyväksi yhteistyökumppaniksi, jota suosittelen lämpimästi. Johanna on tehnyt lehdellemme omaa sarjakuvaa ja kuvituspiirroksia kolumniin. Mainittakoon, että lukijapalaute Johannan sarjakuvista on ollut erittäin positiivista.”

Rainer Nyman
päätoimittaja

“Pidimme kokouksen neuvotteluhuoneessa, jossa oli uusi ohje AV- laitteille. Kollegat kommentoivat spontaanisti, että ohje oli mukavan näköinen ja helposti lähestyttävän oloinen, koska se oli sarjakuvamuodossa.”

Elina Rantanen
viestinnän asiantuntija

Johanna sai heti kiinni ajatuksestamme ja pystyi visualisoimaan ratkaisun ohje- ongelmaan onnistuneesti. Johanna on asiantunteva ja skarppi ammattilainen.”

Essi Huotari
viestinnän koordinaattori

“Meillä on myynnissä supersuosittu Genelec- Bluesound- kaiutinjärjestelmä, johon kaipasimme selkeää käyttöohjetta, jotta laitteen omistaja osaisi ottaa sen helposti käyttöön. Tämä helpotti asiakaspalvelijan työtä, koska ohjeella asiakas saa systeemin omatoimisesti käyttöön ilman, että myyjä käy läpi samaa asiaa esim. puhelimessa. Teimme Johannan kanssa kuvallisen pikaohjeen, joka onnistui täydellisesti. Yhteistyö Johannan kanssa sujui mallikkaasti ja mutkattomasti. Suosittelen lämpimästi!”

Mikael Liukkonen
verkkokaupan vastaava

”Meillä sarjakuvamaiset ohjeet ovat toimineet mainiosti. Tilan käyttäjän kynnys tarttua sarjakuvaan on selvästi pienempi tavalliseen ohjeeseen verrattuna. Meillä on monentasoisia käyttäjiä ja ohjeiden avulla lähes kaikki ovat pystyneet käyttämään laitteitamme itsenäisesti.”

Sanna Wirta
hallintopalvelukoordinaattori

Johanna tavoitti jo ensimmäisellä kuvallaan haluamamme. Yhteistyömme oli sointuvaa, ja jokaisen valmistuneen kuvan jälkeen ilomme oli suurta. Suosittelemme lämpimästi Johannaa yhteistyöhön, kun haluatte tavoittaa jotain syvempää nostetta asiallanne. Lämmin Kiitos!”

Kata ja Kimmo, Pikku Delfiinit Oy

”Johanna on ehdottomasti mielikuvittajani, koska hänellä on aivan mieletön mielikuvitus ja hän kuvittaa mielellään. Johannalla on ainutlaatuinen kyky nähdä tarinasta olennainen ja viedä se olennaisen yli ja ytimeen yhtäaikaa. Lisäksi hänellä on erinomainen yhteys työhön ja yhteistyöhön. Suosittelen Johannaa!”

Pasi “Pablo” Harju
loruilija ja Dj-Onlinen toimitusjohtaja 

”Johanna Ristimäki on osaava ja ammattimainen freelancer, jonka kanssa on ilo työskennellä. Käytämme hänen palveluksiaan mieluusti myös jatkossa.”

Jussi Mäkelä
toimitusjohtaja, videotuotanto