Referenssit

Nokia
Oikotie Oy
Media Ykkönen Oy
JSM Consulting Oy
Sisters & Company Oy

?????AUDICO LOGO VAAKA_CMYK_PAINOCaverion

 Hairmail logokutalab_logo_sloganittaBasic RGB

 

EAV_uusi logo referensseihinEmesys ky logokeva_logo_rgb_v01on_logo

 

UNTITLED-4Tokmanni

“Sarjakuvapiirtäjä/kuvittaja Johanna Ristimäki on taidokas ja asiakkaan tarpeisiin mukautuva lahjakkuus, jonka lennokkaat ja rakastetut sarjakuvat suorastaan heräävät henkiin. Johannan piirustustyyli on omalaatuinen. Hän on kuvituksissaan tarkka ja ajaton. Johanna ottaa asiakkaan tarpeet aina huomioon. Johannan kanssa yhteistyö on joustavaa ja mutkatonta. Suosittelen!”

Riikka Hollo
Oikotie Oy

“Johanna Ristimäki on idearikas ja luova taiteilija, jonka piirrosjälki on selkeää ja persoonallista. Hänen piirroksissaan tulee esiin myös hyvä, oivaltava huumorintaju. Yli vuoden kestäneen työsuhteemme aikana hän on lisäksi osoittautunut nopeaksi ja hyväksi yhteistyökumppaniksi, jota suosittelen lämpimästi. Johanna on tehnyt lehdellemme omaa sarjakuvaa ja kuvituspiirroksia kolumniin. Mainittakoon, että lukijapalaute Johannan sarjakuvista on ollut erittäin positiivista.”

Rainer Nyman
päätoimittaja, Pinni-lehti

 

“Pidimme kokouksen neuvotteluhuoneessa, jossa oli uusi ohje ja kollegat kommentoivat spontaanisti, että uusi ohje oli mukavan näköinen ja helposti lähestyttävän oloinen, koska se oli sarjakuvamuodossa.”

Elina Rantanen
viestinnän asiantuntija, Keva

“Johanna sai heti kiinni ajatuksestamme ja pystyi visualisoimaan ratkaisun ohje- ongelmaan onnistuneesti. Johanna on asiantunteva ja skarppi ammattilainen.”

Essi Huotari
Fira Oy

”Meillä sarjakuvamaiset ohjeet ovat toimineet mainiosti. Tilan käyttäjän kynnys tarttua sarjakuvaan on selvästi pienempi tavalliseen ohjeeseen verrattuna. Meillä on monentasoisia käyttäjiä ja ohjeiden avulla lähes kaikki ovat pystyneet käyttämään laitteitamme itsenäisesti.”

Sanna Wirta
Hallintopalvelukoordinaattori
Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy

”Johanna on ehdottomasti mieli kuvittajani, koska hänellä on aivan mieletön mielikuvitus ja hän kuvittaa mielellään. Johannalla on ainutlaatuinen kyky nähdä tarinasta olennainen ja viedä se olennaisen yli ja ytimeen yhtäaikaa. Lisäksi hänellä on erinomainen yhteys työhön ja yhteistyöhön. Suosittelen Johannaa!”

Pasi “Pablo” Harju
loruilija ja Dj-Onlinen toimitusjohtaja

”Johanna Ristimäki on osaava ja ammattimainen freelancer, jonka kanssa on ilo työskennellä. Käytämme hänen palveluksiaan mieluusti myös jatkossa.”

Jussi Mäkelä
Emesys Ky

“Johanna suoritti työtehtävänsä tuotannon koordinaattorina, graafisena suunnittelijana sekä kuvittajana itsenäisesti ja hyvin. Suosittelen häntä vastaaviin työtehtäviin.”

Hannu Säkkinen
Media Ykkönen Oy