PR-henkilö - Kuvittaja - Kosmetologi

Suosittelijat

KUVITUKSET:

”Sarjakuvapiirtäjä/kuvittaja Johanna Ristimäki on taidokas ja asiakkaan tarpeisiin mukautuva lahjakkuus, jonka lennokkaat ja rakastetut sarjakuvat suorastaan heräävät henkiin. Johannan piirustustyyli on omalaatuinen. Hän on kuvituksissaan tarkka ja ajaton. Johanna ottaa asiakkaan tarpeet aina huomioon. Johannan kanssa yhteistyö on joustavaa ja mutkatonta. Suosittelen!”

Riikka Hollo
Oikotie Työpaikat

 

”Johanna Ristimäki on idearikas ja luova taiteilija, jonka piirrosjälki on selkeää ja  persoonallista. Hänen piirroksissaan tulee esiin myös hyvä, oivaltava huumorintaju. Yli vuoden kestäneen työsuhteemme aikana hän on lisäksi osoittautunut nopeaksi ja hyväksi yhteistyökumppaniksi, jota suosittelen lämpimästi. Johanna on tehnyt lehdellemme omaa sarjakuvaa ja kuvituspiirroksia kolumniin. Mainittakoon, että lukijapalaute Johannan sarjakuvista on ollut erittäin positiivista.”

Rainer Nyman
päätoimittaja, Pinni-lehti

 

”Johanna sai heti kiinni ajatuksestamme ja pystyi visualisoimaan ratkaisun ongelmaan onnistuneesti. Johanna on asiantunteva ja skarppi ammattilainen.”

Essi Huotari
Fira Oy

 

”Johanna on ehdottomasti mieli kuvittajani, koska hänellä on aivan mieletön mielikuvitus ja hän kuvittaa mielellään. Johannalla on ainutlaatuinen kyky nähdä tarinasta olennainen ja viedä se olennaisen yli ja ytimeen yhtäaikaa. Lisäksi hänellä on erinomainen yhteys työhön ja yhteistyöhön. Suosittelen Johannaa!”

Pasi ”Pablo” Harju
loruilija ja Dj-Onlinen toimitusjohtaja

 

”Johanna Ristimäki on osaava ja ammattimainen freelancer, jonka kanssa on ilo työskennellä. Käytämme hänen palveluksiaan mieluusti myös jatkossa.”

Jussi Mäkelä
Emesys Ky

 

”Johanna suoritti työtehtävänsä tuotannon koordinaattorina, graafisena suunnittelijana ja kuvittajana itsenäisesti ja hyvin. Suosittelen häntä vastaaviin työtehtäviin.”

Hannu Säkkinen
Media Ykkönen Oy

 

PROMOOTIOT:

 

”Johanna on hoitanut kaikki työtehtävät esittelijänä ja kosmetiikkakonsulenttina ammattitaitoisesti, kiitettävästi ja oma-aloitteisuutta sekä ahkeruutta osoittaen. Suosittelemme häntä vastaaviin tehtäviin.”

Silja Tanskanen
Toimitusjohtaja
Tessa Oy, esittely ja toimialapalvelu

 

”Johanna on työssään ahkera ja aktiivinen sekä luotettava että tunnollinen työntekijä. Johanna on tavoitehakuinen ja tekee hyvää tulosta myyntityössään. Suosittelen häntä vastaavanlaisiin tehtäviin.”

Ilona Itämies
Nordic Cosmetics
Beauty Advisor and Training Manager

 

”Johanna on ollut messuemäntämme jo 5 vuoden ajan ja tulemme myös jatkossa käyttämään hänen osaamistaan messuosastollamme.”

Aki Luukkainen
Pepperl+Fuchs Oy

Ota yhteyttä!

Sähköposti: etunimi @ johannaristimaki.com
Puh. +358 40 8476265

Aihe

Viesti

Nimi / yritys (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin