Kuulumisia tältä vuodelta

Terkut sorvin äärestä. Kartoituskäynnit, sarjakuvaohje-konseptin markkinointi, sekä kuvitus toimeksiannot ovat pitäneet sopivasti kiirettä.

Esimerkiksi Kauko Oy, vaativien työympäristöjen asiantuntija ja liikkuvan tietotyön ratkaisutoimittaja, tilasi sarjakuvaohjeen omaan Showroom- tilaansa. 

Liiketoiminnan kehitysjohtaja Arto Luukkainen:

“Osana Kauko Oy:n strategista muutosta päätimme tehdä tuoteshowroomin sijasta oikean Studion, jota kuka tahansa osaa ja haluaa käyttää. Johanna kuvitti meille Studion käyttöön opastavan oheistuksen, jonka avulla tavoite saavutettiin ja tila onkin ollut aktiivisessa käytössä varsinkin myyntitiimimme toimesta. Johannan kanssa työskentely oli helppoa ja hänellä oli taiteellisten lahjakkuuksien lisäksi myös projektinhallinta hienosti hallussa. Ehdottomasti suosittelen.”

Hetki sitten piipahdin kartoituskäynnillä onnellisten saarella, tunnelmallisella Lauttasaarella, jonne ala-asteelle toivottiin helposti ymmärrettävää sarjakuvaohjetta käyttäjien tueksi koskien liikuntasalin AV-järjestelmää.

Haluatko tehdä työntekijöistäsi tai asiakkaistasi onnellisempia vähentämällä informaatioähkyä, jota tuotteesi tai palvelusi voivat aiheuttaa? Kerro minulle lisää mikä tuote tai palvelu tarvitsee teillä kuvitusta, tarjoan kartoituspalaverin maksutta!

P.S. Kuulumisia kartoituskäynneistä sekä kuvitusrintamalta postailen myös Linkedinissä.

Nähdään siellä! :)